O NAMA

Domus- Trade je trgovački obrt koji je počeo s radom 2011 godine.jelatnost obrta bazirana je na izradi namještaja po mjeri, i to:

  • Kuhinje,
  • Dnevni boravci,
  • Spavaće sobe i dječje sobe,
  • Ormari i klizni ormari.

Osim ovih djelatnosti, obrt se bavi u sklopu opremanja i prodajom uredskog namještaja i opreme, zatim prodajom tapeciranog namještaja, vrtnog namještaja, metalnog namještaja, prozora i vrata različitog materijala, zavjesa, žaluzina, roleta te dekorativnog stakla.

Domus- Trade nastoji odgovoriti na sve izazove koji stoje na putu ka konačnom zadovoljenju svih potrošačevih želja i potreba, omogućavajući pritom profesionalan odnos prema krajnjem potrošaču te mu pružiti sve potrebne informacije i savjete.

Domus-Trade bavi se veleprodajom, maloprodajom i montažom namještaja i opreme za kućanstva i za poslovne subjekte. Kod izrade namještaja po mjeri koristi se program za prikaz 3D projekcija, što omogućuje lakši i pregledniji uvid u budući proizvod.

Politika cijena bazirana je na način da bude prihvatljiva kupcima svih platežnih sposobnosti. Proizvode koje poduzeće nudi dostupno je svima bez obzira u koju skupinu potrošača spadaju. Nastoji se zadovoljiti kupca na optimalan i racionalan način, kupci se savjetuju i preporuča im se najbolja kombinacija koja im financijski odgovara. Time se nastoji udovoljiti svim stranama, od dobavljača preko poduzeća do krajnjeg potrošača.

Bez obzira na probleme koje je pred dvije godine uzrokovala kriza koja traje i danas, ne samo financijska već i politička kriza, još uvijek postoje, a i postojat će oni koji se žele izboriti za svoje mjesto među velikima. Vođeni takvom filozofijom i ovo poduzeće se nada uspjehu i stvaranja prepoznatljivog imena u industriji namještaja. Svjesni činjenice da se poštenim radom ništa ne ostvaruje preko noći, poduzeće nastoji profesionalnim radom i nastupom zadovoljiti svoje sadašnje i buduće kupce. S obzirom na vrijeme koje je proteklo od otvorenja poduzeća pa do danas, do kupaca postepeno dolazi glas o poduzeću, a na samome je poduzeću i njegovim zaposlenicima zadatak i obaveza da stvoreno povjerenje koje im kupci daju na najbolji mogući način i opravdaju.

Domus-Trade